Subaru Klub Danmark
 
Fordele ved at støtte klubben

Hej

Klubben er under restrukturering! - Så indbetal ikke medmindre du stadig ønsker at støtte arbejdet, så brug nedenstående metode... :

---


Subaru Klub Danmark opfordrer alle til at støtte op om klubben. Det kan gøres ved at indbetale Kr. 300 om året til konto: reg: 0400 kontonr. 4015790747. (04004015790747 hvis du betaler via netbank) HUSK! profil nr og brugernavn på din indbetaling.

Ved at indbetale til klubben, er du med til at støtte klubbens arbejde.

Som betalende medlem, før du følgende fordele :

  • Gratis adgang til træf, kurser og andre arrangementer der bliver afholdt.

  • Udvidet adgang til at sende personlige beskeder på Subaru Klub Danmark's hjemmeside,

  • Muligheden for at søge i indlæg der er skrevet på siden.

  • Adgang til downloade manualer mm.

  • Ingen bannerreklamer i forum


Fordelene starter ved at du indbetaler Kr. 300 til konto: reg: 0400 kontonr. 4015790747 Ved ny indmeldelse efter 1 September er kontingentet Kr. 150 for resten af året. Der skal så indbetales 300 senest 31 Januar for næste år.

Så får du fordelene og er med til at støtte klubbens fortsatte arbejde, på at gøre det så godt for Subaru ejere i Danmark.

Klubben har ikke til formål at skabe overskud, så er der råd, vil der også blive arrangeret træf. Så har du en ide til et træf, eller andre ting, er du velkommen til at skrive til bestyrelsen. Så tager vi det op og kan muligvis også søtte initiativet økonomisk. Alle forslag til aktiviteter er meget velkomne. Ønsker du at arrangere noget er du også velkommen. Husk her at søge bestyrelsen om økonomisk støtte.

Vedtægterne kan findes her: Download Vedt?gter

Bestyrelsen

Mvh,

Bestyrelsen i Subaru Klub Danmark

Klublogo

Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.